Over ons

Bakkerij van Leeuwen is al jaren jouw warme bakker in de buurt


 Bij het ontstaan in 1928 was er werkelijk sprake van een sprookje! De eerste generatie ontmoetten elkaar toevallig toen ze in dezelfde straat werkten. Zij in het café, hij in de bakkerij ertegenover. Ze gingen toen samen verder en dit was de basis van Bakkerij van Leeuwen in Burgerveen. Toen werd het brood nog met de fietskar door weer en wind langs de deuren gebracht en nu jaren later zijn er 5 bakkerswinkels in Noord en Zuid-Holland en wordt deze ambachtelijke bakker in de regio zowel herkend als erkend. Het familiebedrijf is inmiddels al 20   jaar in goede handen van de broers John en Leo. Samen zorgen ze ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Leo staat aan het roer van de winkels en neemt John de productie voor zijn rekening. Met alles van dagelijks vers gebakken brood, gebak, koeken, belegde broodjes tot bruidstaarten is er voor ieder wel een traktatie te vinden.

Belegde broodjes voor de lunch bij Van Leeuwen


Lunch


Alles van klein tot groot brood. Bij deze ambachtelijke top bakker kun je kiezen uit zachte bolletjes, krokante broodjes, ciabatta ’s en pistoletjes. Niet alleen met kaas of met ham, maar ook rijk belegde ciabatta gezond met verse sla, tomaat, ham, kaas en een lekker gekookt eitje of een pistoletje met kipsalade. Kies uit het assortiment wat u zelf lekker vindt. Ook via de webshop makkelijk te bestellen zodat u een heerlijke lunch kunt verzorgen voor u gasten of klanten.

Koffie met gebak van Van Leeuwen


Gebak

Uitgebreid banket op verzoek


Met een moorkop bij de koffie, of een tompouce bij de thee zit je helemaal gebakken. Verras je gasten met een samengestelde set gebakjes, kom gezellig langs om ze uit te zoeken maar wees er wel op tijd bij anders zijn die aardbeienslofjes misschien al verdwenen! Maar gebak bestellen kan ook altijd gemakkelijk via webshop.


Zelfontworpen verjaardagstaart of voor andere speciale gelegenheden


Slagroom, chocola, chipolata, mokka of marsepein. Kies een thema, smaak en bijpassende decoratie en Van Leeuwen regelt de rest. Zo verzorgen de bakkers niet alleen de standaard taarten maar zorgen ook dat de speciale wensen van klanten kunnen worden gerealiseerd. Van gewone slagroomtaart ,stapeltaarten tot babyshower en bruidstaarten. Alles is mogelijk vraag het gewoon en de bakkers zullen u taart op ambachtelijke wijzen vers maken.


Smakelijke koeken en diverse snacks


Begin je dag goed met stevige ontbijtkoek, of eindig de lunch met een mergpijpje. Bij Van Leeuwen heb je de keuze uit diverse hartige broodjes, zoals kaas, saucijzen of Mexicaans broodje. Maar heeft ook een ruim assortiment aan zoete tussendoortjes. Appelkoeken, gevulde koeken, spritsen of kokosmakronen. Daarnaast diverse traktaties voor de feestdagen zoals bijvoorbeeld een Bonbon ei met de Pasen, oranje tompouce met Koningsdag een stuk speculaas of een roomboteramandel letter met Sint of oliebollen met Oud & Nieuw zo is er voor elke feestdag een heerlijke traktatie.


Van Leeuwen bezorgservice


Door de 5 winkels in Noord en Zuid Holland heeft van Leeuwen een groot bezorg gebied. Voor vers brood, taarten en gebak ben je dus altijd aan het juiste adres. Als bakker aan huis is Van Leeuwen onder andere gespecialiseerd in lekkere lunch broodjes, kleine gebakjes en zowel hartige als zoete traktaties.


          Klik hieronder voor de diverse mogelijkheden!

Ambachtelijke Bakker van Leeuwen
Leimuiderdijk 275
2154 MP  BURGERVEEN

Heeft u vragen?
Stuur ons gerust een e-mail of bericht.

Voedselallergie?
In onze producten kunnen verschillende soorten allergenen aanwezig zijn.
Heeft u vragen over de samenstelling van een product?
Heeft u vragen over een allergie?
Belt u onder openingstijden naar 0172-508125 om te horen of dit product geschikt is voor u.
Wij helpen u graag!

Uiterste besteltijd
Bestellingen voor morgen kunnen vandaag uiterlijk tot middernacht geplaatst worden.

Veilig betalen
iDeal