Kinderfeestjes

Kinderpartijtjes viert u bij Ambachtelijke Bakker van Leeuwen

Een kijkje nemen in de bakkerij, hoe wordt alles gemaakt? Lekker met slagroom en koekjesdeeg werken en snoepen. Zelf de heerlijkste koekjes maken en natuurlijk een eigen slagroomtaartje.De kinderen vinden het altijd weer geweldig.Ze zijn zo enthousiast en creatief bezig. Aan het eind van de middag zijn ze zo trots op wat ze gemaakt hebben, dat ze niet kunnen wachten om alles thuis te laten proeven en te vertellen


Na de rondleiding gaan de kinderen zelf aan de slag! We gaan koekjes uitsteken in verschillende vormpjes. Deze worden op een bakplaat gelegd en gaan de oven in. De koekjes zullen er heerlijk knapperig en goudbruin uitkomen


Terwijl de koekjes bakken, houden we een kleine pauze en is er tijd voor de jarige job. Meegebrachte cadeautjes kunnen worden gegeven, er kan gezongen worden en onder het genot van een glaasje limonade zet ik ondertussen alles klaar voor het volgende onderdeel.


Een eigen slagroomtaartje maken! Nadat het taartje door de kinderen is gevuld kunnen ze hun creatieve kant laten zien met het opspuiten en versieren van hun eigen slagroomtaartje. Er zijn allerlei vrolijke versieringen om uit te kiezen om er een mooi feestelijk taartje van te maken.


De koekjes en taartjes worden netjes ingepakt in een mooi doosje. Zo kunnen alle creaties makkelijk mee naar huis genomen worden en kunnen de kinderen nog even nagenieten en van het feestje.


Het Kinderpartijtje


Het feest zal ongeveer 2 uur duren en plaatsvinden in de bakkerij in Burgerveen.
De feestjes kunnen op Maandag t/m Donderdag worden gehouden.

De minimumprijs voor een feestje is €90,00 en hierbij gaan we uit van 6 kinderen.
Daarna zijn de kosten €15,00 per kind

Vanaf half November t/m half Januari worden er geen feestjes gehouden,
Omdat we het dan te druk hebben met de feestdagen.

Groeten,
Bakker Hendrik

Reserveren of informatie opvragen kan via

feestje@bakkerijvanleeuwen.nl of bellen naar 0172-508125.

kids

Ambachtelijke Bakker van Leeuwen
Leimuiderdijk 275
2154 MP  BURGERVEEN

Heeft u vragen?
Stuur ons gerust een e-mail of bericht.

Uiterste besteltijd
Bestellingen voor morgen kunnen vandaag uiterlijk tot 23:59 geplaatst worden.

Veilig betalen
iDeal PayPal