Kinderfeestjes


Een kijkje nemen in de bakkerij, hoe wordt alles gemaakt? Lekker met slagroom werken en koekjesdeeg snoepen. Zelf de heerlijkste koekjes maken en natuurlijk een eigen slagroomtaartje. De kinderen vinden het altijd weer geweldig, ze zijn onwijs enthousiast en creatief bezig. Aan het eind van de middag zijn ze zo trots op wat ze gemaakt hebben, dat ze niet kunnen wachten om alles thuis te laten proeven.


Na de rondleiding gaan de kinderen zelf aan de slag! We gaan koekjes uitsteken in verschillende vormpjes. Deze worden op een bakplaat gelegd en gaan de oven in.


Terwijl de koekjes gebakken worden houden we een kleine pauze en is er tijd voor de jarige job. Meegebrachte cadeautjes kunnen worden gegeven, er kan gezongen worden en onder het genot van een glaasje limonade wordt ondertussen alles klaargezet voor het volgende onderdeel.


Een eigen slagroomtaartje maken! Nadat het taartje door de kinderen is gevuld kunnen ze hun creatieve kant laten zien met het opspuiten en versieren van hun eigen taartje. Er zijn allerlei vrolijke versieringen om uit te kiezen om er een mooi feestelijk taartje van te maken.


De koekjes en taartjes worden netjes ingepakt in een mooi doosje. Zo kunnen alle creaties makkelijk mee naar huis genomen worden en kunnen de kinderen nog even nagenieten en van het feestje.


Het Kinderpartijtje


Het feest zal ongeveer 2 uur duren en plaatsvinden in de bakkerij in Burgerveen. De feestjes kunnen op woensdag worden gehouden. De minimumprijs voor een feestje is €90,00 en hierbij gaan we uit van 6 kinderen. Daarna zijn de kosten €15,00 per kind.


Vanaf half November t/m half Januari worden er geen feestjes gehouden, in verband met de drukte van de feestdagen.


Groeten, Bakker HendrikReserveren/meer informatie 


Reserveren voor een feestje of meer informatie opvragen kan via feestje@bakkerijvanleeuwen.nl of bellen naar 0172-508125. kids

Ambachtelijke Bakker van Leeuwen
Leimuiderdijk 275
2154 MP  BURGERVEEN

Heeft u vragen?
Stuur ons gerust een e-mail of bericht.

Voedselallergie?
In onze producten kunnen verschillende soorten allergenen aanwezig zijn.
Heeft u vragen over de samenstelling van een product?
Heeft u vragen over een allergie?
Belt u onder openingstijden naar 0172-508125 om te horen of dit product geschikt is voor u.
Wij helpen u graag!

Uiterste besteltijd
Bestellingen voor morgen kunnen vandaag uiterlijk tot middernacht geplaatst worden.

Veilig betalen
iDeal